18+. Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Utforska

Cube

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

Cube

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

Vont

VONT AB utvecklar och tillverkar produkter inom ”nikotin utan tobak”.

VONT är första svenska varumärket som har utvecklat Closed Pod Systems, med fokus på spännande smaker och en enkel användarupplevelse. Då vi har huvudkontor i Stockholm är vi särskilt stolta över att så många av våra kunder i Sverige har kommit att uppskatta våra produkter. Allt vi gör kännetecknas av ödmjukhet inför såväl krav som förväntningar.

Vi säkerställer att våra produkter alltid håller hög kvalitet, tillverkas i enlighet med EU:s TPD-direktiv och är godkända att säljas och marknadsföras i Sverige.

Vi strävar alltid efter att tillämpa nya tekniska lösningar, för att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter som förenar säkerhet med innovation. Vi är engagerade i att aktivt undersöka och utveckla nästa generations konsumtionsprodukter inom “Nikotin utan tobak” för att möta våra kunders behov i och utanför Sverige.

Vi vill vara en del av lösningen på problemen med traditionella cigaretter. Därför förespråkar vi ansvarsfullt användande, och uppmuntrar aldrig ungdomar, icke-rökare eller rökfria att använda nikotinprodukter.

Vi fokuserar uteslutande på att erbjuda våra produkter till vuxna rökare. Som en del av vårt företagsmässiga samhällsansvar uppmuntrar vi folk att sluta röka, och riktar aldrig vår reklam till utsatta grupper.

Kontakta oss gärna för mer information om Vont, våra produkter eller vårt arbetssätt.

Utvecklad och designad i Sverige.

Om Vont To-Go

Vont To-Go är en enkel och färdig engångsprodukt som inte kräver laddning eller påfyllning. För att aktivera din Vont To-Go inhalerar du bara på enheten.

Vont To-Go kommer i 10 olika smaker, med eller utan nikotin, för att leverera kraftfulla puffar med en smidig och tillfredsställande upplevelse.

Om Model one device

Vont One är en lättanvänd produkt utformad för vuxna rökare som söker ett alternativ till cigaretter.
Lätt att använda. Inga extra funktioner.

Klicka i en pod för att komma igång. Liten diskret design som passar in i vardagliga miljöer, enkel att hantera och bära med sig.

Med ett transparent pod material för en mjukare känsla mot läpparna och en tunn design för bästa upplevelse.

Om våra Pods

Våra pods innehåller vår egenutvecklade e-vätskeformel baserad på nikotinsalter, som ger dig upplevelsen du letat efter. Dessa pods är tillverkade för vår Vont One Device.
Det tar bara två steg att komma igång.

Ta bort den färgade kapseln & de två silikon skydden.
Placera din pod i din device och du är redo.

Klicka i din pod för att komma igång.

1. Sätt in en pod i din device (byt ut din pod när du behöver)

2. Den är klar att användas. Ingen installation eller knappar.

3. Ladda enheten via Micro USB-porten

Kvalitet och standarder

Vi på Vont är engagerade i att leverera kvalitetsprodukter. Därför designar vi så Alla Vont-produkter överensstämmer med EU-standarder och tobaksproduktdirektiv (TPD), och har meddelats med framgång till lokala myndigheter. För mer information klicka här.

SNABB LEVERANS 14 DAGARS RETURRÄTT 1 ÅRS GARANTI