18+. Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Utforska

Cube

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

Cube

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

Leverans & returer

Leverans

Vi strävar efter att du ska få din beställning så fort som möjligt.

När din beställning har lagts, behandlas den av lagret följande arbetsdag. Därefter packas och skickas den med PostNord Varubrev.

Du bör få din beställning 1-2 dagar efter detta. Paket transporteras inte under helger och helgdagar. Vid utskick skickas ett spårningsnummer till dig via e-mail.

Ditt paket levereras direkt till din brevlåda om det finns möjlighet. Om detta inte är möjligt kommer den att skickas vidare till ditt närmsta postombud och du aviseras då via SMS till angivet telefonnummer.

Observera även att leveranstiderna kan vara längre än vanligt under produktkampanjer.

Vänligen observera att uppskattad leveranstid (1-2 dagar) är en uppskattning och att tiden kan variera beroende på yttre faktorer utanför vår och PostNords kontroll.

Returer

Du har rätt till 14 dagars öppet köp på vårt sortiment förutsatt att produkterna är oanvända. Detta gäller även för pods, om de skickas tillbaka oöppnade och i samma skick som de köptes.

Du kan enkelt lämna returpaket hos ett PostNord-ombud. När vi har mottagit varorna har du pengarna tillbaka på ditt konto inom några arbetsdagar.

Kunden står alltid själv för returkostnaden och har ansvaret för varan till dess den har mottagits av oss. Information som ska bifogas tillsammans med varan i returpaketet:
a) ordernummer (finns i din orderbekräftelse)
b) ditt namn och kontaktuppgifter

Vänligen observera att om du skickar tillbaka produkter som inte är giltiga för retur, skickas dessa endast tillbaka till dig på din begäran och mot postförskott.

Var har du köpt din Vont?

Om du gjort ditt köp på Vont.se, kontakta vår kundservice på  [email protected] för att hantera retur av din Vont-enhet.

Köp via Återförsäljare

Kontakta vår kundservice på [email protected] för att hantera retur av din Vont-enhet.

Retur av en Vont-enhet kan inte göras till den återförsäljare där enheten är inköpt, utan måste alltid returneras till oss.

Vid retur och återbetalning av en Vont-enhet måste alltid giltigt kvitto uppvisas.

Din Vont-enhet måste vara registrerad på Vont.se för att kunna hanteras i ett returflöde.

SNABB LEVERANS 14 DAGARS RETURRÄTT 1 ÅRS GARANTI