18+. Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Utforska

Cube

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

Cube

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

Vont eller IQOS: Vad skiljer dem egentligen åt?

Numera finns det ett stort antal olika e-cigaretter att välja mellan. Ofta har man stora möjligheter att hitta produkter som motsvarar ens egna personliga preferenser. Däremot är det inte alltid helt uppenbart vad som egentligen skiljer dem åt. Våra produkter jämförs ofta med de från IQOS, vilket gör att vi ofta får frågan om vad det egentligen är som skiljer de två olika produkterna åt. Därför har vi valt att ägna några rader åt att skriva om hur Vont kan jämföras med IQOS, och vad som gör våra produkter unika. Vilken man i slutändan väljer handlar däremot mycket om egna önskemål och preferenser.

Använder Vont tobak som IQOS?

Till skillnad från IQOS så är produkter från Vont hela tobaksfria. Medan IQOS bygger på en särskild teknik som värmer tobak utan att förbränna den, så använder sig Vont av helt tobaksfri e-vätska. Många föredrar vätskor då de gör att man kommer helt och hållet bort från tobaksanvändning. Genom att fokusera på särskilt utvalda smaker och en behaglig rökupplevelse så har vi säkerställt att produkter från Vont ligger väldigt nära en klassisk rökupplevelse, men utan de problem som ofta förknippas med just tobak. Om man är ute efter ett tobaksfritt alternativ till rökning så ligger Vont väldigt nära till hands.

Hur fungerar Vont?

Vont är en speciell upplevelse som består av en enhet och e-vätska i formen av pods. Enheten är batteridriven och laddas med valfri pod utifrån vilken smak- och rökupplevelse som man nu kan tänkas vilja ha. Våra produkter är särskilt utvecklade för att ge en tobaksfri upplevelse som är både unik och samtidigt trogen den klassiska rökkänslan. Då vi använder oss av egenutvecklad e-vätskeformel så får du via Vont en väldigt speciell rökupplevelse. Och vi har både traditionella och innovativa smaker. Har du tidigare använt produkter från IQOS så kommer du även känna dig hemma med Vont, då de på många sätt är lika i utförande. Vi rekommenderar att du själv testar dig fram för att hitta din personliga favorit.

Hur fungerar IQOS jämfört med Vont?

IQOS är ett tobaksbaserat alternativ till vanliga cigaretter. Deras produkter värmer tobak för att frigöra smak, och de erbjuder även smaksatta tobaksblandningar särskilt utformade för deras enheter. På så sätt är det jämfört med Vont en produkt som är baserad på tobaksanvändning. De har blivit väldigt populära bland personer som fortfarande vill röka tobak, men vill komma bort från cigaretter. Vill man däremot helt och hållet undvika tobak så är de inte nödvändigtvis det bästa alternativet man kan välja.

Vont påminner däremot mer om en traditionell e-cigarett. Själva enheten värmer e-vätska som i sin tur levereras med hjälp av särskilda pods. Det frigör såväl smak som nikotin, och man får chansen att uppleva rökning helt utan tobak. Vår egna e-vätskelösning är fri från skadliga tillsatser, och är ett på många sätt uppskattat alternativ till tobak. Genom att följa samtliga tillämpliga standarder gällande nikotin- och tobaksprodukter så kan vi erbjuda en problemfri upplevelse för dig som vill slippa tobak.

Be first with the latest

Get the latest news regarding upcoming releases, pre-access to sale and much more!

*” anger obligatoriska fält

Free delivery within Sweden Free delivery within Sweden Free delivery within Sweden