18+. Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Utforska

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

Vår vision – Nikotin utan tobak

Vårt mål är att eliminera cigarettanvändning och dess tobaksrelaterade skador genom att erbjuda rökare alternativa och säkra källor till nikotin. Vi utvecklar ständigt nya produkter som alternativ till vanliga cigaretter så att alla rökare som vill sluta röka kan hitta något som passar dem. Våra produkter är betydligt mer säkra än cigaretter och andra tobaksprodukter.

Vi arbetar mycket med konsumentmedvetenhet för att öka räckvidden för alternativa produkter till nikotinanvändning. Olika rökare har såklart olika smaker. Vi lyssnar på våra kunder och utvecklar banbrytande produkter för att på så sätt vara säkra på att vi kan uppfylla deras preferenser för att kunna ersätta cigaretter. 

Här kan du läsa mer om oss och vad vi arbetar med.

E-cigarett – ett alternativ till rökning

Idag finns det flera typer av alternativa nikotinkällor för rökare som önskar sluta. Om du funderar på att sluta röka men har svårt att låta bli. Då har vi flera olika produkter för dig.

Ofta tittar rökare först på e-cigaretter när de vill gå över till ett alternativ som fortfarande tillgodoser deras behov av nikotin. Vad gör dessa väldigt populära är att de används precis som vanliga cigaretter. För många rökare är det inte bara bristen på nikotin utan även vanan som gör det svårt att sluta röka. Med e-cigaretter kan man fortfarande “ta en cigg” till morgonkaffet utan att få i sig tobaksrök. E-cigaretter är nämligen cigaretter helt utan användning av riktig tobak. Istället värms nikotinvätskor upp och förångas. Vi har flera alternativ. Både när det gäller smaker och styrka så att du som vill sluta med rökning ska kunna hitta det som passar just dig bäst.

Mindre skadliga nikotinprodukter

Huvudskillnaden mellan alternativ som e-cigaretter och rökning av cigaretter ligger i exakt vad som gör dem “rökfria”. Det vill säga en på brist på förbränning – eller bränning av tobak. Det det är allmänt känt att majoriteten av skadliga kemikalier i cigarettrök kommer från just förbränningen av tobaken och inte nikotinet i sig.

Risken rökning medför är anledningen till att vi startade vårt bolag. Våra produkter har fokus på att göra det lättare för rökare att gå över till mindre skadliga nikotinprodukter. Även om våra produkter helt eliminerar förbränningen av tobak kommer de kunna tillfredsställa behovet av nikotin utan att man behöver ändra alltför mycket på sina vanor. 

Genom att erbjuda ett växande antal mindre skadliga produkter tror vi att vi kan växla en ännu större andel rökare till ett mer hälsosamt alternativ. 

Nya Vont pod-smaker

Förutom ett utmärkt utbud av spännande olika smaker, erbjuder vi var och en av våra e-vätskor i tre nikotinstyrkor: 0 mg/l, 10 mg/l och 20 mg/l. Detta ger dig en fullständig kontroll över hur mycket nikotin du får i dig och du kan öka eller minska styrkan som du vill. Det är ju som sagt ett sluta-röka-alternativ, så självklart erbjuder vi även e-vätskor helt utan nikotin för den som önskar. Du kan dessutom vara säker på att våra e-vätskor är gjorda av de bästa ingredienserna, alla produkter kvalitetskontrolleras av en oberoende part innan vi säljer dem. 

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och kommer kunna erbjuda ännu fler smaker på våra pods till vår Vont One device. Det senaste tillskottet är smaken “Smooth Vanilla” och håll utkik i vår webbshop, det kommer snart komma ut fler.

Lansering av nya engångsprodukter

Vi är stolta att kunna meddela att vi snart kommer lansera och erbjuda våra kunder en ny e-cigarett för engångsbruk. Dessa är oerhört populära och bekväma, redo att användas direkt ur förpackningen.

  • Liknar en cigarett, vilket kan vara till hjälp för rökare att göra en smidig övergång till e-cigarett
  • Låg ångproduktion hjälper till att undvika oönskad uppmärksamhet som vanligtvis förknippas med en större e-cigarett som har en större ångproduktion
  • Engångsbruk: Du behöver inte ladda e-cigaretten eller fylla på med e-vätska
  • Mer intensiv smak på grund av det mer begränsade luftflödet
  • Ritningsaktiverad skjutmekanism, vilket säkerställer enkel användning
  • Kompakt, lätt och diskret
  • Kostnadseffektiv
  • Finns i flera smaker

Vont nikotinpåse

För att uppmuntra konsumenter att byta till alternativ med minskad risk är tillgänglighet det mest viktiga. Därför har vi tagit fram ett alternativ även för snusare. Även om snus i sig är ett mer hälsosamt alternativ till rökning så innehåller det tobak som, precis som alla andra grödor, har potentiellt skadliga beståndsdelar i form av bland annat bekämpningsmedel. Nikotinpåsar representerar vårt nästa steg i att kunna erbjuda de mest säkra alternativen för nikotinanvändning. 

Be first with the latest

Get the latest news regarding upcoming releases, pre-access to sale and much more!

*” anger obligatoriska fält

Free delivery within Sweden Free delivery within Sweden Free delivery within Sweden