18+. Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Utforska

Cube

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

Cube

To-Go

Podsystem

Nicotine Pouch

Deals

Historien om Vont – ett svenskt startup

Vont grundades i Stockholm 2019 med visionen om att bli Sveriges första producent av högkvalitativa elektroniska cigaretter med olika smaksättningar. Vi strävar efter att tillämpa nya och innovativa idéer för att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter som förenar säkerhet och innovation. Vonts största fokus ligger på att erbjuda rökare som vill övergå från tobaksprodukter till mer säkra tobaksfria nikotinprodukter. 

Vår vision har ständigt varit att tillverka de bästa produkterna på marknaden och är stolta över att kunna erbjuda säkra e-vätskor som inte skapar svullnad och irritation i halsen. Vårt mål är att konstant utveckla våra produkter och ligga i framkant. Detta har lett till att vi nu kommer att utöka vårt sortiment ytterligare.

Vont första svenska tillverkare av stängt podsystem

Vont är det första svenska bolaget som både tillverkar och levererar Closed Pod Systems, med fokus på spännande smaker och en enkel användarupplevelse. 

E-cigaretter med Closed Pod Systems, som också kallas “cig-a-likes”, är redo att användas så snart de sätts ihop och har laddats. Det finns inget behov av att fylla på någon e-vätska, vilket innebär att det inte finns något spill när du behöver fylla på din e-cigarett. Dessutom behöver du inte bära med dig någon vätska utan använder istället smidiga poddar. När podden i är slut ska den helt enkelt kastas och du sätter lätt i en ny igen.

VONT Closed Pod System Kit Model One är en lättanvänd produkt designad för rökare som letar efter ett alternativ till cigaretter. Model One är uppladdningsbart via mikro-USB-uttaget som finns på produktens undersida och tar cirka 30 minuter att ladda. Pods klickas in på enhetens ovansida och fungerar som ett munstycke.

Vont lanserar nya innovativa produkter 2021

2021 kommer vi lansera nya smaker på våra e-vätskor. Dessutom har vi utvecklat fler typer av produkter för rökare som vill gå över till en mer hälsosam produkt. Vi kommer nu kunna erbjuda e-cigaretter för engångsbruk. Dessa produkter liknar vanliga cigaretter ännu mer än vår Model One. På så sätt hoppas vi kunna nå fler personer som önskar sluta röka och få deras övergång till e-cigaretter så smidig som möjligt. De kommer i flera goda smaker så du kommer garanterat hitta något du tycker om!

Vi är stolta att även kunna presentera Vont nikotinpåsar – ett tobaksfritt alternativ till snus. Även om snus inte är lika skadligt som cigaretter innehåller all tobak, precis som alla typer av grödor, olika bekämpningsmedel. Nu kommer också snusare kunna ta del av våra mindre skadliga produkter för nikotinanvändning. Titta igenom vår webshop för att se våra nyheter.

Vont levererar kvalitetsprodukter 

När du köper dina nikotinprodukter hos Vont kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet. Alla våra e-vätskor tillverkas i topplabotatorium i Storbritannien i enlighet med EU:s hårda regelverk och TPD-direktiv. Alla våra produkter kontrolleras även av en oberoende part, på så sätt kan du som kund alltid vara säker på att alltid får produkter av bästa kvalitet. 

Varför vi använder nikotinsalt istället för free base nikotin

Våra e-vätskor innehåller nikotinsalt istället för free base nikotinvätska som länge har varit den vanligare formen av nikotin i e-vätskor. I tobaksblad har nikotinet som den kemiska sammansättningen av ett salt. Processen för att ta fram free base nikotin innebär att nikotin ändras från salt, som alltså är dess naturliga tillstånd, till en “renare” basform. Detta görs med hjälp av ammoniak som höjer pH-nivån och modifierar nikotinet till ett deprotonerat tillstånd, dvs free base. 

Beroende på användarens tidigare rökvanor kan freebase nikotin orsaka en svullnad i halsen. Detta kan naturligtvis bli väldigt obehagligt och många slutar helt enkelt att använda e-cigaretter på grund av halsont. Konsekvensen blev då att producenter av free base nikotin gick över till en lägre halt av nikotin. För många rökare är dock inte den halten tillräcklig för att tillfredsställa deras nikotinbehov. Antingen är dessa tvungna att röka väldigt ofta eller så klarade de inte av att gå över till e-cigaretter.

Då många som börjar med e-cigaretter gör det just för att sluta med cigaretter har vi valt att erbjuda våra produkter med nikotinsalt. På så sätt kan användare med ett större nikotinbehov använda våra produkter utan obehag, samtidigt som vi erbjuder lägre halter av nikotin eller helt nikotinfria alternativ till de som vill trappa ner.

Be first with the latest

Get the latest news regarding upcoming releases, pre-access to sale and much more!

*” anger obligatoriska fält

Free delivery within Sweden Free delivery within Sweden Free delivery within Sweden